Vind mij

Voor vragen en het maken van een afspraak ben ik op werkdagen telefonisch bereikbaar: 06 28156138. Neem ik niet op, spreek dan de voicemail in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Neem je liever contact op per mail? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Ik antwoord meestal binnen een dag.

Bezoekadres

Nesdijk 20H
1861MK Bergen

Het Korenhofje is gevestigd in de yurt op het terrein van De Berkeley, centrum voor groei en ontwikkeling. Het terrein is gelegen achter de Organic natuurvoedingswinkel. Neem het pad rechts van de winkel tot je aan je rechterhand de yurt ziet liggen.

Kom je met de auto dan kun je gratis parkeren op het parkeerterrein van Organic. Ben je op de fiets, maak gerust gebruik van het fietsenrek van de Berkeley. De Berkeley vind je aan het einde van het pad aan je linkerhand.

Het Korenhofje is tevens goed te bereiken met de buslijnen van Connexxion, uitstaphalte ‘Nesdijk’. Vanaf de bushalte loop je naar de rotonde en ga je rechtsaf de Nesdijk op. Bij het bord Organic ga je linksaf. Reken op een kleine 10 minuten lopen.

Registratie

Het Korenhofje is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 37149187.
Het Korenhofje is geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. Het SKJ waarborgt de kwaliteit van de hulp die geboden wordt aan kinderen en jongeren. Registratienummer: 120002655.