Contact en aanmelden

Het Korenhofje is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Voor vragen, aanmelden en het maken van een afspraak mag je bellen, een sms sturen of het contactformulier invullen. Wordt de telefoon niet opgenomen spreek dan de voicemail in en je wordt binnen 24 uur teruggebeld.

Telefoon: 06 28156138

Verwijzers kunnen gebruikmaken van het volgende e-mailadres: info@hetkorenhofje.zorgring.nl.

Nesdijk 20H, 1861MK Bergen

Het Korenhofje is gevestigd in de yurt op het terrein van de Berkeley, centrum voor groei en ontwikkeling. Het terrein is gelegen achter de Organic natuurvoedingswinkel. Neem het pad rechts van de winkel tot je aan je rechterhand de yurt ziet liggen.

Kom je met de auto dan kun je gratis parkeren op het parkeerterrein van Organic. Ben je op de fiets maak gerust gebruik van het fietsenrek van de Berkeley. De Berkeley vind je aan het einde van het pad aan je linkerhand.

Het Korenhofje is tevens goed te bereiken met de buslijnen van Connexxion, uitstaphalte ‘Nesdijk’. Vanaf de bushalte loop je naar de rotonde en ga je rechtsaf de Nesdijk op. Bij het bord Organic ga je linksaf. Reken op een kleine 10 minuten lopen.


Registratie

Het Korenhofje is geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. Het SKJ waarborgt de kwaliteit van de hulp die geboden wordt aan kinderen en jongeren. Registratienummer: 120002655.

AGB code praktijk: 94064728
AGB code zorgverlener: 94105725

Het Korenhofje is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 37149187.