Er is deze winter bij Het Korenhofje toegewerkt naar de lente en een nieuw begin. Ik deel graag met jullie wat dat betekent!

Ten eerste: Het Korenhofje gaat verhuizen!
De tijd is gekomen om de yurt achter te laten en met alle mooie ervaringen die rond de kachel en onder de bomen zijn verzameld de weg te vervolgen. Vanaf 1 juli dit jaar vind je Het Korenhofje in de Ondernemerstuin in Alkmaar, Berenkoog 35, kamer 2.05! Samen met wat nu de Hortus Alkmaar is was het pand voor lange tijd thuishaven van de VSM. Inmiddels is het pand gevuld met een rijke verzameling ondernemingen en zijn de rust en het plantengroen nog overal voelbaar.

Het tweede: Het Korenhofje biedt vergoede jeugdzorg!
Het Korenhofje heeft een contract afgesloten met de gemeente Bergen, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Heerhugowaard en Langedijk. Dat betekent dat de hulp die geboden wordt aan kinderen tot 18 jaar en hun ouders, woonachtig in 1 van deze gemeenten, vanaf nu volledig vergoed wordt! Meer weten? Lees hier verder.

En als derde: Zoals je hebt gezien is de website geheel vernieuwd!
Deze verhalenpagina is erbij gekomen en de inhoud en uitstraling zijn opgefrist. Ook zijn er twee leuke inhoudelijke stukken toegevoegd. Ten eerste kennis en tips (zie button in blauwe kader) over hoogsensitiviteit. Ten tweede kennis en leuke tips (zie button onderaan de pagina) om zelf aan de slag te gaan met massage, gericht op kinderen maar fijn voor iedereen!

Voor zover voor nu! Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsberichten? Bel of mail gerust! Tot de verhuizing ben je van harte welkom in de yurt, gewoon zoals je gewend bent.