Dag!

Jullie zijn welkom! Rond het vuur, in de yurt, bij Anne Eva.

Een yurt (joert) is een Mongoolse nomadentent. Een ronde tent opgebouwd in lagen van binnen naar buiten; een houten skelet voor stevigheid, een dikke laag wolvilt voor stabiliteit en een sterk doek om het geheel te beschermen tegen weersinvloeden. Daglicht valt naar binnen door de openslaande deur en komt van boven, door het dakraam. Binnen, in het midden, brandt een kachel. Geluiden van buiten komen bijna ongefilterd binnen. Buiten en binnen zijn heel dichtbij elkaar in de yurt. Het is er stil, warm en geborgen. 

Het Korenhofje is een plek voor jou… mens. Een plek voor ouders, kinderen en vrouwen. Een plek waar het gaat over opvoeden en opgroeien. Over leven, soms vastlopen en op een laagje dieper je weg vervolgen.

Agenda

Hé jullie, vrouwen
Samen rond het vuur bij Het Korenhofje
Nieuwe data volgen zodra we weer mogen samenkomen!

Anne Eva Korenhof

In mijn element? Dat ben ik buiten, bij een vuur, op mijn blote voeten, met de zon op mijn huid, aan zee en ín de zee. Ik laat me graag raken door muziek, een verhaal. Ik hou van koken, kan intens genieten van een gedeelde blik en samen snikken van het lachen.
Van jongs af aan ben ik omringd door sensitieve mensen en maak ik het leven in vele verschijningsvormen mee. Een rijke voedingsbodem voor het werk dat ik met liefde doe.
Ik heb de studie orthopedagogiek gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Wil je meer weten over mijn achtergrond? Bekijk mijn profiel op LinkedIn.
Anne Eva Korenhof orthopedagoog voor kinderen voor pubers voor ouders hoogsensitiviteit